Om Bloggen

Jag har alltid haft ett stort matintresse, men det är det ju många som har, så varför en blogg? Det började med att jag delade väldigt mycket mat på Snapchat, lite halvvägs “steg-för-steg” med mina vänner. Problemet, som flera påpekade, var ju att det försvann efter 24 timmar. Själva inläggen gick också för fort förbi och något användbart som en ingrediens-lista kunde man ju bara glömma! Snapchat använder jag fortfarande för inspiration till vänner, men här på ketolivet.se så hittar man recepten!

Självförtroendet att faktiskt skapa en blogg kommer från att så många ändå har frågat “men åh, hur gör man det?” eller “skulle inte jag kunna få receptet?”. Så då blev det hemsida, för det är ju lite roligare att kunna länka hit än att skicka över ett word-dokument. Matbilder är något jag hela tiden försöker bli bättre på för att recepten ska bli ännu mer inspirerande.

Inte “helt vanliga” recept…

Som du kanske redan har listat ut så är recepten “Keto” eller “LCHF”, för det är så jag äter själv. Det är riktig mat som mättar ordentligt och som gör mig ordentligt glad! Jag minns en tid där jag skyfflade in på brödet, pastan och riset men ändå aldrig blev helt mätt. Då jag hade både fredagsmys, lördagsgodis och söndagsdessert men det gjorde mig ändå inte spesielt glad. Det slutade med att jag vägde för mycket, hade låg energi och var deppig ofta. Du behöver inte äta som mig för att njuta recepten, men är du nyfiken så fråga i kommentarfältet eller släng iväg ett epost så ska jag svara med glädje. Att äta riktig mat varje dag kan kännas tidskrävande, men det är så värt det att må så bra!

Annars så är jag kreatör i en reklambyrå i Oslo och har en Bachelor som Copywriter. Genom åren har jag också jobbat med många matkunder och jag lagar själv mat varje dag från grunden hemma. Så här borde det finnas nog med ingredienser för att skapa något inspirerande.

Om jag uppdaterar recepten så märker jag det med “uppdaterat”, misstänker att det kommer att hända med bland annat bilder efter ett tag.