Nordisk Keto – Kokboken

Jag har gett ut kokbok, den heter Nordisk Keto och jag är hemskt stolt av den! När Corona kom och Oslo stängde ner så hade jag alldeles för mycket tid och jag ville göra något nyttigt och fint, det blev att jag skrev bok. Boken lanserades den 20 juli i Sverige och kommer på Norska i början av 2022.

Boken är verkligen en bit av mig, då jag valt ut mina favoritrecept, tagit alla bilder (utom framsidan) och näringsberäknat alla recept. Du får också en guide till hur du lägger om till lågkolhydratkost, hur kroppen fungerar, handla billigt, att äta på restaurang osv.

Update: Boken har du också getts ut i Norge och finns att köpa på Ark / Norli och online även där!

Du kan t.ex. köpa boken på Bokus, men den finns också i alla Akademibokhandlar och överallt där böcker säljs. ??

I Norge kan du f.eks. kjøpe boken på Ark her. ?? men også i den fysiske bokhandeln.

Om boken:

Vad ska man egentligen äta för att må bra? Enligt mig är nyckeln till ett hälsosamt liv att äta obearbetad och näringsrik mat, som är bra för kroppen och eventuellt hjälper den som behöver att gå ner i vikt.

Taktiken går ut på att fortsätta att äta riktigt gott och behålla maträtterna man redan älskar – men med en keto-twist.

I bokens faktadel hittar du all information du behöver för att nå dina hälso- och viktmål. Allt från hur kroppen reagerar på olika livsmedel, till praktiska tips på hur du blir av med sötsuget och hur du ska tänka när du går på restaurang. Här finns tydliga listor med vilka livsmedel som är bra att äta och sådana som ska undvikas, fem steg till ett sockerfritt liv, en enkel checklista för viktnedgång och mycket mer.

I bokens receptdel hittar du dagens alla måltider, inklusive dessert. Recepten bygger på vanliga svenska råvaror som du lätt får tag i. Här finns allt från lasagne, köttbullar med mos och korv stroganoff, till ugnsbakad lax, blomkålssoppa, pizza (ja, du får äta pizza), plättar, våfflor och tidernas pannacotta med hallon – allt utan gluten, socker och tillsatser.

Hoppas att du får stor glädje av boken!

Kram Bianca

Pst! Kom ihåg att följa mig på Instagram också för mer daglig inspiration och fler recept! ❤️